fbpx

Programma

Filter

Zoeken

Friends for Brands

Friendly Fun

Talk
20:30 – 21:00
NL
FRIENDLY DEBATE. 
Proef hoe het is om met ons aan de lunchtafel te zitten en doe mee met een friendly discussie. Kan je als creatief de wereld mooier maken? Zou jij voor ieder merk ter wereld werken? En wat vinden we eigenlijk van AI? Benieuwd wat jij vindt, laat je horen!
Expertise
Hele avond
FRIENDLY ADVISE. Weet je niet waar je volgende campagne zich op moet focussen? Wil je weten hoe je als creatief je skills in kan zetten voor positieve impact? Of heb je gewoon hulp nodig bij het bedenken van een leuke date? Schuif aan voor een 10 minuten gesprekje en ontvang GRATIS Friendly advise van onze creatieven.
Talk
20:00 – 20:30
NL
FRIENDLY TALK. Wat betekent het eigenlijk om een ‘friendly’ agency te zijn? We nemen je mee in onze origin story en waarom we deze naam met trots dragen. We hebben het over wat wij friendly brands vinden, hoe we friendly samenwerken en hoe je friendly onderneemt.
Expo
Hele avond
FRIENDLY EXPO: RIK VERSTEEG (all night). Sharing is caring! Speciaal voor deze avond maken we ruimte in onze studio voor een expo van bevriende fotograaf Rik Versteeg. Rik gebruikt zijn kunst om de queer identiteit te verkennen en te vieren.
Immersive
Hele avond
FRIENDLY SHOP: HEDONE (all night). Wat ooit onstond als een samenwerking tussen Friends for Brands en Marco den Dunnen, is nu het full blown streetwear brand van Yorbi Gutierrez. Hedone verkoopt clean culture en zal tijdens Agency at Night een nieuwe stash aanbieden.
Immersive
Hele avond
FRIENDLY DJ CHRIS (all night). Overdag is hij online marketeer, maar ’s avonds zijn lekkere beats de enige content die hij deelt. Kom een dansje doen met onze DJ Chris.
Drinks
Hele avond
FRIENDLY DRINKS: KUMASI. Kumasi wordt gemaakt van het vruchtvlees van de cacaoboon. Dat betekent minder waste van cacaofruit en meer inkomen voor cacaoboeren in Ghana! Kumasi is één van onze lievelings friendly brands en die laten we je vanavond graag proeven. Mét of zonder gin!

Get your tickets now and be inspired

Purchase tickets directly